onsdag, januari 24, 2007

Idag vill jag belysa Internet och varför det finns. Dessutom skall jag berätta hur härligt interaktiv webben 2.0 kan vara.

Webben 2.0 betyder kort och gott att det är en ny version av Internet. I webben 2.0 brukar man beteckna att tex bloggar och wikis ingår. Iallafall har jag läst det i Computer Sweden. Dessutom tror jag Ajax ingår. Ajax betecknar här nåt programmeringsspråk och inte rengöringsprodukten. Eftersom det redan finns typ 1735 programmeringsspråk är det givetvis bra om ett gäng övernördar uppfinner ytterligare ett.

Det fina med webben 2.0 och tex bloggar är att folk kan skriva små kommentarer på en blogg, det blir interaktivt och därmed roligare än en vanlig webbsida som någon lagt upp för att berätta om hur dennes kärlek till undulater uppstod. Om alla webbsidor hade sett ut så som de gjorde på passagen för hundra år sedan när Internet var nytt så hade Internet blivit den fluga som Inez Uusman trodde det skulle bli. Man kan lätt tycka att Inez Uusman var pantad för att hon trodde det. men det kan lika gärna vara så att Inez bara hade sett alla undulatsidor och inte allt det andra, och då kommer plötsligt hennes resonemang till sin rätt. Det Inez missade var det som gjorde Internet stort.

PORREN!!!!

Utan porr hade Internet aldrig blivit något. Om någon inte tror mig så kan ni ju börja fundera på vilka Internets pionjärer var. Exakt, nördarna var först med Internet. Vad utmärker en nörd förutom att den är klen - jo, nörden har svårt att få fitta. Det är inte så att nörden inte vill, den saknar bara verktygen för att få det den vill ha. Det som dessutom utmärker nörden är att den är intresserad av datorer, nyfiken och rädd för att gå till affären och köpa en porrtidning. Det sista utmärker iofs nästan alla killar, men skit samma.

Så, det som hände var egentligen att alla nördar över hela världen gick ihop i en jättestor löst sammansatt supermäktig nördförening. Lite som Al-quaidas terrorist-celler men mäktigare och medan skägg är vanligt hos al-quaidamedlemmar så har det hittills aldrig funnits en nörd med skäggväxt överhuvudtaget.
Denna gigantiska nördförening gjorde Internet till sin värld, de var nollor i den verkliga världen, men ettor på Internet (haha). Vad tror ni då att miljoner nördar gör när de hittar en egen värld där man kan dela med sig av bilder och filmer med andra nördar världen över. Man skyfflar porr så in i helvete. All denna porr-trafik gjorde senare att andra än nördarna hittade hit och nu är vi här idag där vi kan boka buss på Internet och kolla upp vilka mediciner som ger ett skönt haschrus trots att de finns att köpa receptfritt på apoteket.

Så, nästa gång du hittar en rolig film på YouTube, eller när du bokar teaterbiljetter på ticnet, trånar framför nån kille eller tjej på spraydate eller bara sitter och småmyser framför http://www.jenslefthome.blogspot.com/ så skänk en liten tacksamhetens tanke till nörden. Det är han värd, och om inte annat så vet han ju troligen vilka sjuka sidor du kollat in och kan mosa dig och ditt liv i ett enda slag, så att hålla sig väl med nörden är aldrig fel.

Nu till det jag egentligen skulle säga.

Webben 2.0 medför bland mycket bra saker också att lund kan göra inlägg på min blogg, och för att visa hur interaktivt härligt Internet numera är, skall jag här i direktsändning besvara hans senaste två inlägg.

Lund said...

Du glömde skriva att du ringde runt lite på fre & lör natt & bjöd på underhållning i form av sång och "musiccontest".
Jag tror jag vet svaren nu, vad kan man vinna?

24 januari, 2007 20:51
lund said...

Vet ej om FFF´s fenomenala träningsblogg är spärrad för seriösa MMMáre?
Jag vill i alla fall dela med mig av den senaste flugan som givetvis är ett påfund från landet där allt bra kommer ifrån US and A "F&M aerobics". Dom berättade på radion i morse att han Victoria´s pojkvän Mr slimfit brommagurka har startat med "stripaerobic" på sitt överklassgym. Meningen är att deltagarna sitter på varsin stol & på kommando av instruktören utför diverse porriga stripposer och åmar sig i takt til musiken. Detta slog så väl ut så man nu tagit det ett steg längre "F&M aerobics".
På de här passen bär instruktören mask och piskar sina adepter samtidigt som de utför sina övningar. Något för FFF?
Va fan hände med att lyfta skrot?



Blogschmogs svar:
Samtalen till dig måste vara fabricerade av någon illvillig själ som vill mig och de mina illa.

Angående stripp-träningen så tar FFF bestämt avstånd från denna träningsform. Gym och halvnakna kroppar har inget med varandra att göra överhuvudtaget. På gymmet skall stora tatuerade psykon lyfta tungt och skrika ut sina aggresioner tills blodet strömmar från näsan. FFF´s gym är ett riktigt fängelsegym och den som kommer dit i en liten balettklänning och frågar vart man kan öva på stripp-poser skulle få agera snordäsduk vid den stora balja där muskelbergen snyter sig efter några sköna benböj med fullmatade stångrack.

Sen vad MMM hittar på, det är ju upp till er!


Dagens Lunch - Fläsknoisette med potatisgratäng, sedan en bulle efteråt. 2 Aztekor av 5.

Dagens F-nylle - Nörden. Tack för allt.

36 kommentarer:

Anonym sa...

Det där om nördarna och internet känns riktigt genomtänkt. Jag är imponererad. Jag ger dig 5 av 5 möjliga Einstein-kaluffser.

Anonym sa...

ja,visst är ni bra att ha ibland...

Jobs sa...

Jupp, Jane. Jag gillar när du kommer in och håller med. Du skall få se att det kommer bli bra det här till slut.

Anonym sa...

oj! Märkte inte ens att jag gjorde det! Måste skärpa till mig,får inte upprepas!

Lovar att hädanefter bara vara orevlig!

;-)

Jens sa...

Jag begriper ICKE!

Vad faan ar F&M aerobics? Borde det inte heta S&M aerobics eller ar jag helt ute och surfar nu?

Jens sa...

For ovrigt vill jag komma med lite berom:

1:a nomineringen till arets Hegerforsare:

...de var nollor i den verkliga världen, men ettor på Internet.

Stralande!

Anonym sa...

Missförstå mig rätt MMM tar också bestämt avstånd från den nya brommagurksflugan så där är MMM & FFF överens.
MMM anser att man helst skall spräcka en steroidfinne på ryggen när man tar i utav helvete. Efter passet skall t-shirten vara rödprickig på ryggen som bevis på att man inte fuskat.
Nästa gång du ser en fängelsefilm där internerna gymmar tänk då efter vad dom kör för övning. Denna övning är ständigt återkommande i alla fängelsefilmer för att inte säga den enda!
Jag skall nog sluta surfa nu.

Anonym sa...

det skulle iförsig vara intressant att se en fängelsefilm där de kör stripp programmet!

eller är det bara jag?

Anonym sa...

Jag ser fram emot en rapport på blogschmog om vad som har hänt med lille jobs under helgen.
Tydligen har han iaf varit i sportaffären och köpt ishacka inför stundande utomhuspromenader.

Tips: Se releasen av del 2 i filmen om Liam på www.liamlandin.se

Anonym sa...

Lille Läändin, jag har lite färskt skvaller gällande Jobs bravader i helgen.
Det ryktas om att vår gode vän har träningsvärk i långfingret & det är inte efter ett pass i gymmet!

Anonym sa...

Hi folks
Aciphex
[url=http://www.yeshuanet.com/docs/images/Aciphex/index.html]Aciphex[/url]
http://www.yeshuanet.com/docs/images/Aciphex/index.html
`````````````````````````````````````````````
[url=http://www.yeshuanet.com/docs/images/Tramadol/index.html]Tramadol[/url]
http://www.yeshuanet.com/docs/images/Tramadol/index.html
Tramadol
++++++++++++++++++++++
Bentyl
http://www.yeshuanet.com/docs/images/Bentyl/index.html
[url=http://www.yeshuanet.com/docs/images/Bentyl/index.html]Bentyl[/url]
thx to u

Jens sa...

Ar Jobs tillbaka pa ispromenader? Grattis grabben! Jag ar stolt over dig!

Men, kan det vara borjan till slutet pa blog schmog?

Om det skulle vara sa, kommer jag borja sticka nalar i min jobs voodoo docka. Borjar pa fredag!

Anonym sa...

Fy fan lund, det där va äckligt.

Anonym sa...

Jag satt på bussen idag och funderade på det faktum att jane var inne och skrev att "ja visst är ni bra att ha ibland.." Det kändes som att hon inte har samma bild av jobs som jag har.

Kom på att alla som läser bloggen regelbundet kan delas in i 2 kategorier. Den första: Dom som älskar sina jobb lika mycket som jobs, känner igen sig i honom och var stolta över jobs när han drog ut nätverkskabeln på Adams dator. Eller när han satte Adam på plats när Adam klagade att han bara surfade när jobs faktist läste svenskafans.com.

Sen finns det såna som jane doe, som ser honom som en nörd och tycker det är lite roligt med såna människor som jobs. Alltså såna som vill utvidga sina vyer och få förståelse för världen att det finns människor som inte är som dom. Men kan inte relatera till jobs berättelser och skrattar åt dom för deras bisarrhet och inte för deras genialitet.

Dessa är de två kategorierna av jobs läsarbas, sen kan vi ju tillägga den tredje kategorin som är hans kompisar. Vet inte hur jag ska sortera dom riktigt. Det får nog jobs själv göra.

:)

Dyxelogisk sa...

Jobs jag har bytt blog adress snälla uppdatera din länk

http://otroligttrakigt.blogspot.com/

storken

Anonym sa...

En fjärde kategori är ju dom som inte kan surfa på andra sidor än sin startsida (dvs, blogschmog) för att dom är brandmän.

Anonym sa...

Spännande tomi... Du sitter alltså på bussen och tänker på mig? ;-)

Vem vet vilken kategori jag egentligen tillhör... Kanske rentav den tredje?

Sen tycker jag ifs inte att det är negativt att i sammanhanget kallas nörd? Jag menar,vem gjorde det först? Jag kanske rentav trampar på tomis revir? ursäkta isåfall,kände inte pisslukten...

For the record...
Jag finner denna blogg underhållande,för det mesta. Annars hade jag väl inte varit här. Och det är väl meningen?

Jobs sa...

"We shall overcoooooome"

Kan inte alla bara kramas och vara glada...


Blogschmog har problem, nya poster kommer så fort, ja så fort det bara går. I väntan på det så är det mysigt att se denna spännande debatt.

Anonym sa...

Kram Läändin!

Anonym sa...

Kramis lund, hur är det med freja? Finns det inga bilder eller info nånstans i cyberspace?

Kul förresten med "nya" djurgården som det uttrycks. Alla minns väl hur "nya" AIK åkte ur allsvenskan.
Nya nya AIK är dock snäppet vassare. Kanske kommer nya nya dif vara tillbaka i allsvenska toppen om några år.

Anonym sa...

The truth is out there Läändin!

Anonym sa...

Det hemska i det hela är väl att jag inte satt och tänkte på jane doe på bussen, utan jag satt och tänkte på jobs :)

Anonym sa...

Hello
Here is some pills-info links

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
naprosyn
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
naproxen
nasacort
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
nexium

---------------------------------------------
N

nizoral
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ortho
paroxetine
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
P

==================================
penlac
percocet
/////////////////////////////
phendimetrazine
phentermine
prevacid
---------------------------------------------
prilosec
propecia
protopic
==================================
prozac
pyrethrin
ranitidine
/////////////////////////////
remeron
retin
rozerem
seasonale
==================================
O
--------------------------------------------------

sibutramine
singulair
---------------------------------------------
skelaxin
soma
==================================
synalar
tamiflu
tetracycline
T

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
tramadol
/////////////////////////////
cymbalta
--------------------------------------------------

PS
It would be interesting, if you'll post some more info about that pills.. thx
This is my university project )) Thank you for your post;)

I wait your suggestions ))

Anonym sa...

Hi
Here is some informational sources

tretinoin
triphasil
--------------------------------------------------
ultracet
ultram
valium
/////////////////////////////


V
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
valtrex
vaniqa
vermox
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
viagra
vicodin
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
watson
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
wellbutrin
xanax
yasmin
==================================
zanaflex
zelnorm
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
zithromax
zocor
zoloft
--------------------------------------------------
zovirax
zyban

Z
/////////////////////////////

zyloprim
zyrtec

---------------------------------------------
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

PPS
If I'll find something else, I'll post it here ))

Do you think it's helpful?

Anonym sa...

Buenos ))

I discover this searches :
sitemap
http://info-graf.fr/mas/images/smilies/sitemap.html
sitemap
Here is some of them :
map
map of the site
http://eagleinsurance.com.au/images/smilies/sitemap.html
Here is some of them :
sites map
map sites
http://buff.com.au/images/smilies/sitemap.html
The system should find the most relevant web-sites
Do you think it's helpful?

Anonym sa...

Hello

I tell my friends about it! They like sites like that
/////////////////////////////
http://pacodelucia.org/chat/chat/images/britney-spears/index.html
http://terebigemu.se/forum/images/ringtones/index.html
http://northwestacademy.net/forum/images/cialis/index.html
::::::::::::::::::::::::::::::::::::
britney spears
ringtones
cialis
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
cialis
ringtones
britney spears
/////////////////////////////

ps
It would be great, if you'll post some more info about that pills.. thx
This is my university project ))

Anonym sa...

Hi all!
free japanese teen sex video [url=http://byronss.com.au/photos/images/smiles/temp/index.html] wild teen sex party [/url]
happy teen sex http://byronss.com.au/photos/images/smiles/temp/index.html --> teen sex mpeg gallery
teen sex action teen sex question and answer l

Anonym sa...

Do you care about you helth??!! )
But So should we??

Hoy!


fluoxetine
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
fosamax
gris
--------------------------------------------------
hoodia
************************************************
imitrex
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ionamin
`````````````````````````````
kenalog
lamisil
_______________
levbid
levitra
--------------------------------------------------
lexapro
lipitor
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
lortab
meclizine
!-!-!-!!-!-!-!!-!-!-!!-!-!-!!-!-!-!!-!-!-!
meridia
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
mircette
naprosyn
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
naproxen
nasacort
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
nexium
_______________
nizoral
`````````````````````````````
ortho
---------------------------------------------------------
paroxetine
--------------------------------------------------
penlac
percocet
`````````````````````````````
phendimetrazine
phentermine
:::::;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
prevacid
prilosec
************************************************
propecia
protopic
---------------------------------------------------------
prozac
pyrethrin
---------------------------------------------------------
ranitidine
remeron
--------------------------------------------------
retin
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<


PS
It would be interesting, if you'll post your thoughts about that pills.. thx
This is my university project )) Thank you for your post;)

Anonym sa...

Hi all!
free teen sex pic posts galleries wmv teen sex
malaysia teen sex http://byronss.com.au/photos/images/smiles/temp/index.html --> young teen sex model
hardcore teen sex clip teen sex in car l

Anonym sa...

Do you know much about you helth??!! )
So why we don't think about this?


Your prescription drug card provides access to additional benefits such as a member-only website for managing your benefits. By registering on this website, you can: 1. Save with Low-Cost Generics Generic drugs provide the same health benefits as brand–name drugs but without the brand-name price tag
!-!-!-!!-!-!-!!-!-!-!!-!-!-!!-!-!-!!-!-!-!
rozerem
seasonale
!-!-!-!!-!-!-!!-!-!-!!-!-!-!!-!-!-!!-!-!-!
sibutramine
singulair
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
skelaxin
soma
synalar
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
tamiflu
tetracycline
---------------------------------------------------------
tramadol
tretinoin
triphasil
:::::;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ultracet
ultram
/////////////////////////////
valium
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

valtrex
_______________
vaniqa
vermox
---------------------------------------------------------
viagra
vicodin
`````````````````````````````
watson
wellbutrin
xanax
--------------------------------------------------
yasmin
zanaflex
zelnorm
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
zithromax
zocor
--------------------------------------------------
zoloft
zovirax
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
zyban
zyloprim
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
zyrtec
_______________


PS
It would be great, if you'll post your thoughts about that pills.. thx
This is my university project )) Thank you for your post;)

Anonym sa...

Hello
amateur cum
amateur hot

amateur sex video
-->http://info-graf.fr/forum/Themes/default/images/icons/temp/index.html
amateur picture
amateur free sample video

Anonym sa...

Hi
1. cheap phentermine
Best video tramadol narcotic
cialis uk
2 discount phentermine--> http://culturitalia.uibk.ac.at/forumSLI/_forumSLI/000002cf.htm
More info tramadol and acetaminophen--> http://culturitalia.uibk.ac.at/forumSLI/_forumSLI/000002d0.htm
cialis soft tab--
> http://culturitalia.uibk.ac.at/forumSLI/_forumSLI/000002d1.htm
3. online phentermine
drug tramadol
cialis information

Anonym sa...

Hello

gay guys
gay mates-->http://gp2brew.com/images/smilies/temp/index.html
gay story

Anonym sa...

Hi all!
free teen sex pic [url=http://byronss.com.au/photos/images/smiles/temp/index.html] virtual teen sex [/url]
teen sex in jupiter florida http://byronss.com.au/photos/images/smiles/temp/index.html --> free pre teen sex movie
teen sex preview cute innocent teen sex l

Anonym sa...

hello all
Aciphex
[url=http://www.yeshuanet.com/docs/images/Aciphex/index.html]Aciphex[/url]
http://www.yeshuanet.com/docs/images/Aciphex/index.html
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[url=http://www.yeshuanet.com/docs/images/Tramadol/index.html]Tramadol[/url]
http://www.yeshuanet.com/docs/images/Tramadol/index.html
Tramadol
++++++++++++++++++++++
Bentyl
http://www.yeshuanet.com/docs/images/Bentyl/index.html
[url=http://www.yeshuanet.com/docs/images/Bentyl/index.html]Bentyl[/url]
thank you

Anonym sa...

Hi
high school teen sex [url=http://byronss.com.au/photos/images/smiles/temp/index.html] oriental teen sex [/url]
teen sex yahoo group http://byronss.com.au/photos/images/smiles/temp/index.html --> free gallery of teen sex pic
hot teen sex fuck gallery picture teen sex l