måndag, juni 04, 2007

Terror-Preben

Jag tyckte det var rätt av dansken att anfalla domaren. Alltså, det blev ju inte rätt, men ibland måste man följa sin magkänsla och ta en chansning. Om inte annat kommer han kunna sälja boken med sina memoarer om några år. Om den säljer bra så kanske det rullar på - "Banta med Preben", "Prebens boxningsskola" osv...

Angående matchen är det så jävla dåligt att släppa en 3-0 seger att Lagerbäck borde avgått direkt efter matchen. Han ändrar ingenting trots att danskarna fullständigt käkar upp Sverige. Istället säger han i paus att "fortsätt våga, men ta det försiktigt". Vad är det för pajaserier, hur ska man tolka det egentligen. Halva laget kanske uppfattar det som att vi skall spela defensivt, andra halvan att vi skall köra framåt. Lagerbäck vågar helt enkelt inte ta ett taktiskt beslut, istället kläcker han bara ur sig någor klyschigt. Pajas.

Jan Majlard är typ den enda som tycker det var fel att avbryta matchen. Han tycker synd om fotbollen, åskådarna och gud vet vem. Dessutom tycker han att vakterna fick kontroll på åskådaren så snabbt att matchen kunnat fortsätta. Majlard kan inte ha sett samma match. Vakterna hade inte kontroll på sig själva, än mindre några åskådare. Vafaan..!!! Jag blir så jävla förbannad. Hur kan man få sitta och skriva krönikor på en jävla tidning när man är så jävla bäng.

Igår ikväll såg jag sedan fotbollskanalen, fyfaan va trött man blir. Hasse Backe är ju så jävla partisk i allt som vanligt, men nu har Hedman återvänt också. Perfekt. Nu kan de sitta där båda två och prata förnuftigt om vissa saker, döma ut andra saker helt, men framförallt försvara alla fotbollsspelare de känner eller har sett någon gång på stan. Backe tokförsvarade Poulsen hela programmet, ohh han är så fin, ohh han är en sån tuff spelare, en riktig vinnare och yadayadayada.....och jag kan köpa det, Poulsen är inget cepe bara för att han gav en smäll i en match, men om Backe inte hade känt Poulsen så väl så hade både han och Hedman suttit där med förnuftiga överdryga besserwisser-miner och konstaterat att fotbollen är död och att Poulsen borde avrättas för sitt tilltag. Då är man ingen expert längre, bara en fotbollspajas utan riktigt jobb.


I övrigt....

.....vet du inte vad bakfylleångest är förrän du stormat in på nationalarenan och avgjort matchen till arvfiendens fördel. Idag går mina tankar till Preben. Visst var det dumt gjort, men vi tjockisar måste hålla ihop så jag tycker synd om honom.

Dessutom vill jag meddela att jag stulit namnet Terror-Preben från min läsare Tomi. Jag hoppas det var ok, det var ett så jävla skönt namn.

8 kommentarer:

Jens sa...

Lagerbäck avgå??? Hör på den! Ge istället bragdmedaljen till vår underbare frispråkige förbundskapten. Varför? Jo, att stänka in tre baljor på danskarna på parken på en dryg halvtimme är jävligt starkt. Visserligen är det ännu starkare av danskarna att lyckas vända 0-3 till 3-3 samt att vara på vippen att trycka in en fjärde. MEN, att vända 3-3 till 0-3 igen, det är tamefaan "unheard of".

För övrigt borde den gode Mellberg ta sitt ansvar och tacka nej till alla framtida landslagsuppdrag. Tack för kaffet, Olof!

Anonym sa...

Källan jens, du måste ange din källa...

Jobs sa...

Det är faktiskt rätt grymt att vända 3-3 till 3-0 igen. Kanske sa man i halvtid, att faan vi hade ju 3-0 men det blev 3-1, vi släpper upp dem till 3-3 för att sedan fixxa straff, provocera fram ett upplopp och vinna med 3-0 iallafall.

Det är bara att lyfta på hatten och medge att Lagerbäck återigen fintat bort hela fotbollsvärlden.

Anonym sa...

Företaget som äger Parken och FC Köpenhamn rasar på börsen idag pga den bristande säkerheten. Stora konsekvenser pga en liten hjärna.

Anonym sa...

Det bor en liten terror preben i oss alla!

Det hela var ju iscensatt av LL, som du säger, Lasse har lurat hela fotbollsvärlden. Och ingenstans i tidningar ifrågasätts hans kompetens att tappa 3-0 till 3-3. För logiken att få 3-3 till 3-0 igen finns inte hos andra än i LLs magnifika hjärna.

Anonym sa...

Killar och fotboll = SKANDAL!

VAd är det som är så svårt att förstå??

Det är fortfarande några snorungar som springer efter en liten bolljävel och om ni inte förstått det, så kan jag upplysa er om att: någon måste vinna.

Grrrr Grrrr.....

Anonym sa...

Ja se kvinnor. Ni kan visst aldrig sätta prioriteringarna rätt.

Anonym sa...

Snorungar, fan Alexandersson är ju 45 år gammal och bollen är ju faktist rätt så stor.

Någon måste vinna.. nää inte när terror preben kliver in i handlingen, då kan det gå åt vilket håll som helst.

Tänk att det kommer att bli en nackdel pga att man spelar på hemmaplan. Man vet aldrig om en Terror Sven eller Terrorir Svennurorrson springer in på plan och kramar domaren.